دسته بندی ها

کادایف شیری؛ یک عصرانه دلپذیر

کادایف شیری؛ یک عصرانه دلپذیر

۶۵۲۰۳۳

۵۲۱۸  بازدید

کادایف شیری با تزئین پسته و فندق، یک دسر شیک و خوشمزه برای میهمانی هاست.

ماهنامه کیک و شیرینی: کادایف شیری با تزئین پسته و فندق، یک دسر شیک و خوشمزه برای میهمانی هاست.

مواد لازم:

رشته کادایف: 500 گرم کره (ذوب شده): یک پیمانه فندق (پودر شده): یک پیمانه + مقداری برای تزئین شیر: 3 پیمانه شکر: 4 پیمانه پودر پسته: برای سرو خامه فرم گرفته یا سرشیر: برای سرو
 عصرانه دلپذیر

طرز تهیه:

1. شیر و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شده و شیر به جوش آید.

2. ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

3. دو سوم پیمانه از کره ذوب شده را به رشته کادایف اضافه کرده و با انگشتان دست خود مخلوط کنید.

4. رشته ها را در حفره های قالب مافین قرار دهید، طوری که تا نیمه حفره ها پر شوند.

5. سپس مقداری فندق پودر شده به آنها اضافه کرده و با انگشتان دست فشار دهید.

6. بقیه کره ذوب شده را روی آنها بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

7. آنها را از فر در آورید و مخلوط شیر و شکر خنک شده را روی آنها بریزید.

8. سپس آنها را به ظرف سرو انتقال دهید و روی آنها را با خامه یا سرشیر و فندق و پسته پودر شده تزئین کنید.


برچسب ها : کادایف عصرانه دلپذیر

کادایف شیری؛ یک عصرانه دلپذیر

گزارش تخلف

با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه این سایت مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق نشانی ایمیل زیر اطلاع دهید.

mr.nashenas3@gmail.com

جستجو های اخبار روز

خبرهای تازه