دسته بندی ها

آشپزی با مهمت گورش، آشپز ترکیه ای

آشپزی با مهمت گورش، آشپز ترکیه ای

۶۴۷۲۷۶

۴۵۷  بازدید

ماهنامه سفره ایرانی: مهمت گورش (Mehmet Gurs) در 13 سپتامبر 1969 در فنلاند از پدری ترکیه ای و مادر سوئدی- فنلاندی به دنیا آمد و در استکهلم و استانبول بزرگ شد. گورش هشت سال را به آموزش و کار به عنوان شف (سرآشپز) در ایالات متحده آمریکا گذارند. او در دهه 1990 به ترکیه بازگشت و به کار خود در آنجا ادامه داد. او در حال حاضر یکی از شف های سرشناس ترکیه، رستوران دار و شخصیت تلویزیونی مشهوری است. این سرآشپز معروف در اینجا طرز تهیه دو غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش می دهد.

نانک با رویه گوشت


مواد لازم:


گوشت چرخ کرده: 300 گرم پیاز: یک عدد فلفل دلمه ای: 2 عدد فلفل سبز: یک عدد نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم خمیر هزارلا: به مقدار لازم  آشپزی با شف ترکیه ای


طرز تهیه:


1. پیاز، فلفل دلمه ای ها و فلفل سبز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.

2. سپس در ظرف مناسبی با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید.

3. نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.


4. خمیر هزارلا را به ابعاد مربعی کوچک برش داده و در سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی بچبنید.

5. مخلوط گوشت را روی برش های خمیر پخش کنید.

6. آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

7. سپس سرو کنید.
خوراک گوشت و سبزیجات
میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:


گوشت گوسفندی (خردشده): 500 گرم دمبه: 100 گرم بادنجان: 2 عدد سیب زمینی (خرد شده): یک عدد پیاز (خرد شده): 2 عدد فلفل سبز (خرد شده): 4 عدد فلفل قرمز (خرد شده): 2 عدد گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): 2 عدد سیر: 4 الی 5 حبه رب گوجه فرنگی: یک ق س روغن: 45 گرم آب: به مقدار لازم نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم  آشپزی با شف ترکیه ای


طرز تهیه:


1. بادنجان ها را پوست کنده و خرد کنید.

2. آنها را به مدت 15 دقیقه در آب و نمک قرار دهید تا تلخی شان گرفته شود.

3. سیب زمینی را پوست کنده و درشت خرد کنید.

4. پیاز، فلفل سبز و فلفل قرمز را خرد کنید.


5. سبزیجات خرد شده را به همراه سیر و رب گوجه فرنگی در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه و قرمز بزنید.

6. گوشت و دمبه را در یک ظرف فر (اندازه متوسط) قراردهید.


7. مخلوط سبزیجات را روی آنها بریزید.

8. گوجه فرنگی نگینی خرد شده را اضافه کنید.

9. روغن و مقداری آب (حدود یک پیمانه یا بیشتر) روی آن بریزید.


10. روی ظرف را ابتدا با کاغذ روغنی و سپس با فویل آلومینیومی بپوشانید و به مدت یک ساعت در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.


11. پس از گذشت این زمان کاغذ روغنی و فویل را برداشته و 5 دقیقه دیگر به پخت مواد در فر ادامه دهید.

12. سپس سرو کنید.


برچسب ها : آشپزی ترکیه

آشپزی با مهمت گورش، آشپز ترکیه ای

گزارش تخلف

با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه این سایت مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق نشانی ایمیل زیر اطلاع دهید.

mr.nashenas3@gmail.com

خبرهای تازه