دسته بندی ها

باقلا قاتق، غذای خوشمزه شمالی

باقلا قاتق، غذای خوشمزه شمالی

غذاهای شمالی بسیار خوشمزه و پرطرفدار هستند.

در بیشتر غذاهای شمالی سیر، سبزیجات، تخم‌مرغ، گردو و رب انار وجود دارند.

مواد لازم

•    ۲۵۰ گرم لوبیای مخصوص باقلاقاتق
•    ۲۰۰ گرم كره
•    یك بوته سیر
•    ۴-۳ عدد تخم مرغ
•    نصف پیمانه شوید خشك (یا ۱۰۰ گرم شوید تازه)
•    یك قاشق چایخوری زرد چوبه
•    نمك و فلفل سیاه
 

باقلا قاتق، غذای خوشمزه شمالی
طرز تهیه

۱. لوبیای مخصوص باقلا قاتق را بشویید و یك روز قبل آن را خیس کنید. سپس پوست آنها را بگیرید و کنار بگذارید.

۲. سیر را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس كره را كمی تفت دهید. باقلای پوست گرفته، زرد چوبه و شوید را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حرارت را کم کنید تا مواد پخته شوند ولی مراقب باشید له نشوند.

۳. تخم مرغ ها را هم بزنید و به مخلوط باقلا اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها كمی سفت شوند.

۴. برای سرو این غذا، یك عدد تخم مرغ را نیمرو کنید و روی خورشت بگذارید.


برچسب ها : باقلا خوشمزه شمالی

باقلا قاتق، غذای خوشمزه شمالی

گزارش تخلف

با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه این سایت مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق نشانی ایمیل زیر اطلاع دهید.

mr.nashenas3@gmail.com

خبرهای تازه