دسته بندی ها

طرز تهیه سوپ گردو و خامه

طرز تهیه سوپ گردو و خامه

سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ ها است که می توانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

 مواد لازم برای سوپ گردو و خامه :

 آب مرغ  4 الی 5 پیمانه  سیر ریز خردشده  یک حبه  پیازچه ریز خردشده یک عدد  گردو خرد شده  یک پیمانه  جوز هندی پودر شده یک دوم قاشق چایخوری

 مواد لازم کرم:

 کره  2 قاشق سوپخوری آرد   2 قاشق سوپخوری  خامه  100 میلی متر جوز هندی پودر شده  یک قاشق چایخوری 

 

مواد لازم رویه:

برگ گشنیز تازه  یک الی 2 عدد   گردو خرد شده  به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ گردو و خامه :

آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

برای تهیه کرم، کره را در ظرفی  مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.

سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.

منبع : ماهنامه سفره ایرانی


برچسب ها :

طرز تهیه سوپ گردو و خامه

گزارش تخلف

با استناد به ماده 74 قانون تجارت الکترونیک مصوب 17/10/1382 مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه این سایت مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق نشانی ایمیل زیر اطلاع دهید.

mr.nashenas3@gmail.com

جستجو های اخبار روز

خبرهای تازه

داغ ترین اخبار